Navalnyi, A-242 , kymmenen kertaa vaarallisempi myrkky kuin A-234

Aleksei Navalnyillä ei ole sjjaa Venäjällä, mikä haluaa vaientaa hänet lopullisesti. Vielä se ei onnistunut, tovottavasti!

Rohkea ja arvostettava mies ja opposition keulakuva. Muut on jo onnistuneesti eliminoitu pois tieltä venäläiseen tapaan. Kaikki he, jotka uhkaavat presidentti Putinia ja hänen valtakoneistoaan on poistettava tai karkoitettava maasta. Muistamme monia toimittajia ja lakimiehiä, jotka ovat päässeet päässeet liian lähelle korruptiotutkimuksissaan on raivattu hiljaiseksi.

Nykyään Yhdysvalloissa asuva venäläiskemisti Vil Mirzajanov, joka oli yksi niistä venäläistiedemiehistä, joiden ansiosta länsi sai ylipäätään tietää Neuvostoliiton kehittämästä novitshok – myrkyistä.

Mirzajanov kertoi näistä hermomyrkky-ohjelmasta jo vuonna 1992. Sen jälkeen hän joutui, kuten aina Venäjällä liiasta avoimuudesta ja “rehellisyydestä” on palkittu, tiedontuojat vankilalla. Onneksi perestroikan ansiosta juttu kaatui ja hän pääsi maanpakoon Yhdysvaltoihin.

Mirazajanov kertoo Faceboogissa, että häntä hävettää se, että on itse ollut Venäjällä kehittämässä myrkkyjä kemialliseksi aseeksi. Hänen mukaansa Navalnyin sai A-242 myrkkyä, joka on kymmenen kertaa
myrkyllisempää kuin esimerkiksi A-230, joka oli koostumukseltaan täysin erilainen kuin ex-agentti Serkei Skripalin ja tämän tyttären myrkyttämiseen käytetty myrkky oli Britanniassa.

A-242 on kiinteää tai kiteistä, josta on helppo tehdä jauhetta ja käyttää teepussissa, ilman vaaraa ulkopuolisille.
Myrkyn joutuminen uhrin ruoansulatuskanavaan aiheuttaa kohtalotkaan seuraukset ja erittäin tuskalliset kivut, vaikka hän jäisikin eloon. Mirzajanovin mukaan novitshok-myrkylle altistuneet ihmiset
eivät tulleet koskaan täysin ennalleen, eivätkä voi hoitaa vastuullisia tehtäviä kuten ennen. Siis venäläiset murhan järjestäneet, voivat rauhassa taas taputtaa verisiä käsiään.

“Onnistuimme, vaientamaan kansan rakastaman ja suositun
korruptiotutkijan lopullisesti, ja voimme taas jatkaa tällä samalla rikollisella tiellä edelleen”

Tänään Ilta-Sanomat kertovat kuinka pommiuhkauksella vielä yritettiin Omskin kentälle laskeutuminen estää valheelliseksi osoitetun pommiuhan vuoksi. Kentälle tehtiin nimetön ilmoitus
pommista samaan aikaan kun Navalnyin kone oli laskeutumassa kentälle. Myrkyttäjillä oli nähtävästi hyvin kaikki langat lähes käsissään, vaikka onneksi lentokoneen kapteeni teki nopean ja hänelle vaarallisen päätöksen laskeutua kentälle. Toivon mukaan hän ei löydä itseään vankilasta lähipäivinä.

Pahan valtakunta ei nähtävästi muuta tapojaan, koska se on heille ainoa keino pysyä vallankahvassa.

Onneksi Saksan liittokansleri Angela Merkel tarttui rohkeasti asiaan ja järjesti pikaisella aikataululla valmiiksi lentokoneen, joka nouti Navalnyin turvaan näiden halpamaisten myrkyttäjien käsistä. Maailma ei olisi koskaan saanut tietää totuutta, mihin hän oikeasti kuoli.

Ei varmasti vähäisintä ollut myöskään Merkelin soitto meidän presidentti Niinistölle, joka taas keskusteli
asiasta suoraan Putinin kanssa. Putin oli siinä täysin puun ja kuoren välissä, joten hänen oli pakko suostua. Nythän Venäläiset taas näyttävän syyttävän koko murhayritystä länsimaiden aiheuttamaksi provokaatioksi. Siinä ei ole meille mitään uutta.
Venäjä on kuin sairas narsisti, joka ei koskaan näe, eikä myönnä olevansa syyllinen mihinkään.

Mihal Hodorkovski joka vietti yhdeksän vuotta vankilassa. Vuonna 2003 hänet pidätettiin -veronkierrosta ja hänestä tulikin Venäjän kuuluisin vanki. Hodorkovski oli täysin eri mieltä Putinin kanssa, niin taloudesta kuin politiikastakin. Hän arvosteli Putinia ja korruptioita, ja halusi kehittää Venäjää parlamentaariseksi demokratiaksi. Hän tuki myöskin oppositiota. Ihme kyllä hän sai tuolloin vielä säilyttää henkensä. Nykyään hän vaatii Venäjältä käännöstä eurooppalaiseen oikeudenmukaisuuteen ja humanismiin Sveitsistä käsin. Lienee turha toivo?
Luulisi, ettei näitä rohkeita ja henkensä kaupalla oppositiota johtavia ihmisiä enää paljoa löydy, kun aseet ovat käyneet näin julmiksi?

zzz333

Maailma on vaarallinen paikka, ei niiden vuoksi, jotka tekevät pahaa, vaan niiden vuoksi, jotka katsovat vierestä eivätkä tee mitään. Albert Einstein

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu